Jídlo na kolo aneb cestovní strava Travellunch

Každý cykloturista potřebuje pravidelně pít a jíst. Když totiž na cykloturistu přijde hlad, je už zpravidla pozdě jíst. Každý cykloturista by tedy neměl podceňovat včasný přísun potravy. Často je však problém, že na dlouhém výletě na kole není zrovna žádná restaurace ani žádný obchod po ruce. Proto je dobré se sebou vozit jídlo. Jaké? V tomto článku vám přestavíme kvalitní značku Travellunch.

Osvědčená firma z Německa

Travellunch je osvědčená firma z Německa, která vyrábí své výrobky už od roku 1928. Výrobce Simpert Reiter vyrábí jídlo procesem mrazení a dehydratace. Je bez konzervantů a chemických přísad, což je bezesporu přidanou hodnotou této lehké a zároveň chutné stravy na cestu.

 


Sáčky Travellunch vejdou i do přední brašny

Jak se Travellunch připravuje?

Příprava jídla je velmi jednoduchá a nezabere příliš času. Stačí otevřít sáček s jídlem a do sáčku nalijete pouze požadované množství horké vody. Pak vše precizně promícháte a sáček znovu uzavřete. Zhruba po deseti minutách je jídlo připravené a můžete se pustit do chutného jídla. V nabídce Travellunchu jsou sáčky s hovězím masem, drůbežím, ale také vegetariánské nebo dokonce veganské druhy jídla. V nabídce jsou také různé druhy jídel bez lepku a laktózy.

 


Porce Travellunch na další dny může dát do zadní brašny 

Výhody jídla Travellunch

Travellunch je především nabízen v superlehkém balení. Jeden oběd váží pouze 145 gramů. Jídlo v sáčku je taktéž bez zbytečných konzervantů. Příprava jídla vám zabere maximálně 15 minut, k přípravě postačí pouze horká voda. Cykloturista na dlouhých cestách ocení také úspornost místa, není potřeba, abyste totiž měli další nádobí se sebou. Pro ty, kteří mají rádi pestrost v jídle, tak pro změnu ocení velkou různorodost jídel. Je zde rovněž široká nabídka vegetariánských a bezlepkových jídel, která potěší nejednoho vegetariána nebo vegana. Navíc je strava v sáčcích vyvážená a obsahuje všechny důležité a výživné látky pro vaše sportující tělo.

 

Zatím žádné hodnocení
Líbil se vám článek? Ohodnoťte ho.